Šport > Nogomet
24 ogledov

Ružnić: "Nobenih pogajanj za Iličića"

Josip Iličić slovenska nogometna reprezentanca Slovenija Škotska Anže Petkovšek
Amir Ružnić, zastopnik slovenskega reprezentanta Josipa Iličića, je za italijanske medije zavrnil namigovanja, da naj bi za nogometaša Palerma že stekla pogajanja za poletni prestop k Interju, Juventusu ali kakšnemu angleškemu klubu.

Palermov športni direktor Luca Cattani je že v torek zanikal namigovanja, da naj bi se Josipu Iličiću že začele odpirati poti za odhod s Sicilije, kjer po izvrstni prvi sezoni preživlja težke trenutke. "Iličić ne igra dobro in takoj so se začeli vračati glasovi, ki ga naslednje leto vidijo daleč od Palerma," pišejo pri Gazzetti dello Sport. Za Kranjčana je že dalj časa ogret njegov najljubši klub iz otroštva, torinski Juventus, poleg angleških klubov pa naj bi se dirki za njegov podpis pred kratkim pridružil še Inter Milan.

"Josip je talent, ampak preživlja specifičen trenutek pri Palermu, navijači pritiskajo nanj, čeprav se takšne stvari vedno dogajajo, ko se igralec znajde v takšnih težavah," je za italijanske medije povedal Iličićev agent Amir Ružnić. "Lahko govorim zase in za Iličića, da ni nobenih pogajanj in kontaktov s katerimkoli klubom iz Italije ali Evrope. Prezgodaj je še govoriti o prestopih, čeprav ne morem vedeti, če se predsednik (Maurizio) Zamparini pogovarja s kakšnimi svojimi kolegi, ampak z naše strani ni ničesar."

Zamparini bo določil usodo Kurtića

Ružnić se je za Radiocalciomercato.it še poglobil v Iličićeve težave, ki so se začele z razprodajo Palermove ekipe, predvsem argentinskega dragulja Javierja Pastoreja. "Ne igra tako dobro kot prejšnje leto, ampak lanskoletna ekipa je bila precej močnejša, ni le njegova težava. Josip se vseeno ne skriva pred svojo odgovornostjo," O morebitnem povratku Jasmina Kurtića, ki odlično igra na posoji pri drugoligašu Vareseju, je Ružnić še pristavil, da se bo po koncu sezone odločal predsednik Zamparini.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.