Šport > Nogomet
16 ogledov

S helikopterjem na zdravniški pregled

(Chelsea - Basel) Juan Mata Mourinho Reuters
Angleški mediji poročajo, da je napadalni vezist Chelseaja Juan Mata s helikopterjem poletel v Manchester, kjer ga čaka zdravniški pregled.

Včeraj smo poročali, da je Chelsea sprejel ponudbo Manchester Uniteda v višini 45 milijonov evrov za prestop španskega nogometaša Juana Mate.

Napadalni vezist Chelseaja, ki je nezadovoljen z minutažo pod vodstvom Joséja Mourinha, naj bi si ogledal Unitedov kompleks za trening in spoznal trenerja Davida Moyesa, nato pa ga v bolnišnici Bridgewater čaka zdravniški pregled. Mata naj bi s svojimi novimi soigralci treniral že v petek, 28. januarja pa bi lahko zaigral na domači tekmi Premier League, ko na Old Trafford prihaja Cardiff.

Moyes: Ničesar ne bomo povedali

Manchester United je na povratni polfinalni tekmi angleškega ligaškega pokala (Capital One Cup) po streljanju enajstmetrovk ostal brez finala z mestnim rivalom Manchester Cityjem. Trener rdečih vragov David Moyes, ki niza neuspeh za neuspehom, po tekmi ni želel govoriti o Juanu Mati, ki naj bi danes v Manchestru opravil zdravniški pregled. ''Ničesar ne bomo povedali,'' se je namuznil škotski strateg.

United nazadoval med zaslužkarji

Manchester United je zaradi neprepričljive igre v domačem prvenstvu, kjer ima kar 14 točk zaostanka za vodilnim Arsenalom, izpadel iz trojice največjih zaslužkarjev. ''Prvič se je zgodilo, da United ni med prvimi tremi, a Bayern je imel izjemno leto,'' je povedal Dan Jones, predstavnik podjetja, ki od leta 1997 skrbi za podatke o zaslužku največjih nogometnih klubov na svetu.

Na prvih treh mestih so Real Madrid, Barcelona in Bayern München, sledijo pa Manchester United, Paris Saint-Germain, Manchester City, Chelsea in Arsenal.

Lestvica zaslužkarjev:

1. Real Madrid – 518,9 milijona evrov
2. Barcelona – 482,6
3. Bayern München – 431,2
4. Manchester United –- 423,8
5. PSG – 398,8
6. Manchester City – 316,2
7. Chelsea – 303,4
8. Arsenal – 284,3

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.