Šport > Nogomet
37 ogledov

S komolci nad Ronalda, Higuaina in Casillasa

Contini je poskrbel za nekaj umazanih potezov. (Foto: Reuters)
1/2
Žurnal24 main
Na sobotni tekmi med Realoma iz Zaragoze in Madrida (1:2) je bilo moč videti več pretepaških vložkov. Večinoma s strani nogometašov Zaragoze.

Za nizozemskega napadalca madridskega Reala Rafaela van der Vaarta se je sezona po sobotni tekmi z Zaragozo že končala. Nizozemski nogometaš si je natrgal levo stegensko mišico, tako da bo potreboval nekaj tednov počitka in bo izpustil zadnje štiri tekme španskega prvenstva.

V glavnih vlogah sta bila Italijan Matteo Contini, ki je komolca podaril letos najučinkovitejšima nogometašema Reala, Cristianu Ronaldu in Higuainu, in Portugalec Eliseu, ki je v rebra prav tako s komolcem udaril vratarja Ikerja Casillasa. Sta ''pretepača'' morda želela olajšati delo nogometašem Barcelone?

Sodnikova piščalka večkrat nema

Undiano Mallenco velja za enega boljših sodnikov v la Ligi, toda na Romardi je na sobotni tekmi večkrat oškdoval ekipo Reala Madrida. Na vročem obračunu je ''spregledal'' enajstmetrovko za Real, ko je Contini podrl Higuaina, nato Mallenco ni kaznoval namernega prekrška s komolcem nad Ronaldom, ki ga je prav tako storil Contini, ki je kasneje podobno storil še z Higuainom, za kar pa je (končno) prejel zasluženo kazen – rdeči karton. Misijo komolcev je nadaljeval še Eliseu, ki je prevzel štafetno palico z rok Continija. Nastradal pa je Casillas, ki je prejel (znova nameren) udarec s komolcem v rebra. Mallenco pa je Eliseu pokazal zgolj rumeni karton. Več v videu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.