Šport > Nogomet
1271 ogledov

S palicami in sekirami prekinili humanitarni turnir ter napadli igralca

Huligani Instagram
Huligani novosadske Vojvodine so tekom humanitarnega turnirja vdrli na igrišče ter napadli enega izmed igralcev.

Na humanitarnem nogometnem turnirju, ki se je odvijal v Novem Sadu, je prišlo do neljubih scen, ko so oboroženi huligani tamkajšnje Vojvodine napadli navijača Crvene zvezde.

Ultrasi so vdrli na igrišče oboroženi s palicami ter sekirami in neusmiljeno napadli igralca, člana ekipe Klub navijačev Crvene zvezde iz Novega Sada, ki je sicer poznan kot vodja novosadskih Delij, navijačev beograjske Zvezde. Nesrečnik je zaradi poškodb končal v bolnišnici. 

Incident se je zgodil pred očmi številnih družin z otroki, ki so prisostvovale na dobrodelnem turnirju, na katerem se je zbiral denar za nekatere ogrožene srbske družine.

"Nič jim ni pomenilo niti to, da se je denar zbiral v dobrodelne namene za nekatere ogrožene Srbe, pa so tudi humanitarni turnir izkoristili za huliganski obračun," je za Telegraf RS incident komentiral eden izmed očividcev.

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.