Šport > Nogomet
25 ogledov

S pokalom paradirali po Münchnu

Bayern Munchen prvak parada
1/12
Žurnal24 main
V bavarski prestolnici poteka slavje ob osvojitvi novega naslova nogometašev Bayerna. Prava bavarska žurka se bo zavlekla dolgo v noč, že v ponedeljek pa bodo šle njihove misli k finalu Lige prvakov.

V Münchnu še poteka slavje ob osvojitvi novega naslova Bayerna. Tako kot so po sobotni tekmi in zmagi v Berlinu tradicionalno igralci s pivom zalili svojega trenerja Louisa van Gaala, so v nedeljo nogometaši v odprtem avtobusu paradirali po ulicah Münchna. Pozdravila jih je nepregledna množica navijačev, največ vzklikov podpore in zahvale pa sta bila deležna Hrvat Ivica Olić ter Francoz Franck Ribery, ki se mora v prihodnjih tednih odločiti o svoji prihodnosti v bavarskem velikanu.

Bayern lahko letos osvoji trojno krono, saj bo ob državnem naslovu 15. maja igral tudi v finalu pokalnega tekmovanja proti Werderju, 22. maja pa ga v Madridu čaka še nastop v finalu Lige prvakov proti Interju.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.