Šport > Nogomet
1 ogledov

S Ptuja v Bundesligo

Žurnal24 main
Ofenzivni vezist ptujske Drave Rok Kronavater bo verjetno kariero nadaljeval izven naših meja. Zanj se zanimata dva kluba iz nemške Bundeslige, pa tudi italijanski prvoligaš.

Prihodnost Roka Kronavetra na Ptuju je pod velikim vprašajem. Drava je v veliki finančni krizi, za mladega Mariborčana pa se zanimajo številni domači in tuji klubi. "Imam določene ponudbe. Najverjetneje bom zapustil Dravo," pravi Kronaveter, ki mu klub dolguje kar nekaj denarja. "Kot pri vseh izplačilo zamuja tudi pri meni. Dolžni so mi dve plači in premije."

Kljub temu 22-letni ofenzivni vezist ne razmišlja, da bi svoj primer predal arbitražni komisiji. "Za zdaj o tem ne razmišljam. Na koncu smo vedno vse dobili in verjamem, da bo tudi tokrat tako." Pred časom so se pojavila ugibanja, da bi se Rok lahko vrnil v Maribor. Sam o tem ne ve nič. "Verjetno sta se pogovarjala kluba, o tem ne vem nič. Mislim pa, da je več možnosti za odhod v tujino, kot pa v kak drug slovenski klub."

Kronavetrov zastopnik Celeste Rusin nam je zaupal, da se pogovarja z dvema nemškima prvoligašema ter članom Serie A iz Italije. Zanimanje so pokazali tudi klubi iz Rusije, Izraela in Portugalske, vendar so te ponudbe trenutno v drugem planu. Rusin je še dodal, da ni imel stikov z nikomer iz Maribora ali Interblocka, ki naj bi bil prav tako zainteresiran zanj.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.