Šport > Nogomet
21 ogledov

Sahin: "Nemogoče je bilo reči ne!"

Nuri Sahin
1/5
Žurnal24 main
Dortmundov as Nuri Sahin je postal novi član madridskega Reala. Novico je na svoji spletni strani potrdil tudi kraljevi klub. "Odhod iz Borussie zelo težka, a pravilna odločitev," je dejal objokani Sahin.

Igralec "tipa Mourinho"
Predsednik Reala Florentino Pérez se bo trenerju Joséju Mourinhu pred novo sezono kot kaže uklonil tudi pri nakupih igralcev. Če je Pérez v svoji prvi sezoni po vrnitvi pripeljal Cristiana Ronalda, Kakája in Karima Benzemaja, pred premierno sezono Mourinha pa Mesuta Özila in Angela Di Mario, bodo nakupi v letošnji sezoni še manj zvezdniški. Portugalski strateg za svoj način igre seveda ne potrebuje "galaktikov", temveč nogometaše, ki se bodo podredili kolektivu. Je mar naključje, da je naslednji na seznamu Hamit Altintop?

Turški nogometni reprezentant Nuri Sahin je novi član madridskega Reala. Sahin je bil letos eden najboljših igralcev Borussie iz Dortmunda, ki si je že zagotovila naslov nemškega prvaka. Dvaindvajsetletni Turek bo prva okrepitev kraljevih v spomladanskem prestopnem roku.

Galerija Sahinove poslovilne konference

Trener Reala José Mourinho in vodstvo kluba sta že pred časom izrazila željo, da bi v svoje vrste zvabila Sahina. "Ponosen sem, ker sem danes naredil še en korak naprej v svoji karieri. Odhod iz Borussie je bila zame zelo težka odločitev, a mislim, da je pravilna," je dejal Sahin. Trenutno sicer okreva po poškodbi kolena. Od leta 2005 je za Borussio v 135 nastopih zabil 13 golov.

Cena prestopa naj bi se po informacijah madridskih medijev gibala med 10 in 12 milijoni evrov, saj je imel Sahin v svoji pogodbi klavzulo, ki mu dovoljuje prestop v tuj klub ob plačilu 12 milijonov evrov odškodnine. "Nemogoče je bilo reči ne temu klubu. Iz Dortmunda bi v vsakem primeru odšel le v klub, ki je sposoben osvojiti veliko naslovov, kot denimo Madrid," je še pristavil Sahin.

V videu preverite, ali je Sahin primerna okrepitev za Real Madrid:

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.