Šport > Nogomet
458 ogledov

Salah podpisal dolgoročno pogodbo

mohamed salah Epa
Liverpool uspel prepričati svojega prvega zvezdnika.

Vodstvo angleškega nogometnega prvoligaša Liverpoola je po odlični sezoni, v kateri so Redsi igrali v finalu lige prvakov, podaljšalo pogodbo z egiptovskim zvezdnikom Mohamedom Salahom.

Šestindvajsetletnik je podpisal dolgoročno pogodbo, je na spletni strani potrdil Liverpool.

Salah se je pred dobrim letom v Liverpool preselil iz italijanske Rome, v prvi sezoni pa je navdušil. Na 52 tekmah je dosegel 44 golov, več golov je v sezoni sezoni dosegel le Ian Rush (47).

Od 44 golov jih je kar 32 dosegel v premier ligi. S tem je postavil strelski rekord v najelitnejši angleški ligi.

Salah je podpisal novo petletno pogodbo, po kateri naj bi v Liverpoolu ostal do leta 2023. Zaslužil naj bi slabih četrt milijona evrov na teden. Odkupna klavzula v pogodbi ni opredeljena.

Salah je za svoje predstave dobil številne nagrade, postal je najboljši igralec Anglije po izboru igralcev in športnih novinarjev ter najboljši igralec Liverpoola po izboru soigralcev in najboljši afriški igralcev po izboru BBC-ja.

Z reprezentanco Egipta je nastopil tudi na svetovnem prvenstvu v Rusiji, ki ga je končal po skupinskem delu.

Komentarjev 1
  • Matilda_Mattner 13:51 02.julij 2018.

    Google zdaj plačuje mesečno spletno delo na domu od $ 26385 do $ 36271. In sem zaslužil prvi mesec v višini 28593 $ in 34602 $ v zadnjem mesecu. Sem redno univerzitetni študent in to delo opravljam le v mojih ...prikaži več delih samo za 14 do 16 ur na teden. Vsakdo lahko dobi to delo zdaj, tako da odprete to spletno mesto v brskalniku in natoo sleditee navodilom za branje. ●●●● ❥❥❥ ❥❥❥❥ www.WebJob8.Com