Šport > Nogomet
14 ogledov

Samega sebe strpal v telovadnico

jose mourinho EPA
Portugalski strateg je odgovornost za najslabši uvod v sezono v dobi Romana Abramoviča pripisal sebi, pri tem pa izpostavil še šest zvezdnikov angleškega prvaka.

José Mourinho je nezadovoljen. S sabo, z igralci in rezultati. Razlog za skrb je pogled na lestvico angleškega prvenstva, kjer Chelsea po dveh odigranih kolih, v katerih je vknjižil poraz in remi, zaseda šokantno 17. mesto.

Mourinho je visok poraz proti Manchester Cityju (0:3) poskušal pripisati smoli, zdaj pa je priznal, da tako on kot njegovi varovanci niso v pravi formi. Trener angleškega velikana je razkril, da je pričel obiskovati telovadnico, da bi imel več energije za pomoč igralcem z roba igrišča.

''Nisem zadovoljen s svojo formo. Včasih sem dosegal boljše rezultate kot zdaj. Nisem zadovoljen s formo Branislava Ivanovića, Garyja Cahilla, Johna Terryja, Cesca Fábregasa, Nemanje Matića in Césarja Azpilicuete. A v prvi vrsti nisem zadovoljen s svojo formo,'' je povedal Mourinho.

''V tem tednu smo trenirali bolj aktivno, pogledali več posnetkov in bolj garali. Vsak dan obiskujem telovadnico, da bi se spravil v formo. Morda bi moral biti aktivnejši z roba igrišča, zato bom postal fizično bolje pripravljen. Niti z enim nogometašem nisem zadovoljen. Niti malo nisem zadovoljen,'' je dodal 52-letnik.

Trener Chelseaja je spregovoril o dogovoru z nekdanjim nogometašem Barcelone, Pedrom, ki je bil pred prestopom k Londončanom na pragu dogovora z Manchester Unitedom.

''Pogovor je trajal eno minuto. 'Ali je res, da želiš zapustiti Barcelono?' 'Da, res je. Všeč mi je tukaj. To je moj dom, vendar je prišel čas za selitev.' 'Si podpisal za drug klub?' 'Skoraj. Ne še.' 'Bi rad prišel k nam?' 'Da.' Zame je bila to ena minuta. Ljudem v klubu, ki so zadolženi za to, sem povedal, da ni podpisal za drug klub. Skoraj, a ne še. Povedal mi je, da bi rad prišel, zato predajam vam. Mislil sem, da ne bo nikoli zapustil Barcelone,'' je pristavil ''Edini''.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.