Šport > Nogomet
62 ogledov

Handanović končal ugibanja

samir handanović Profimedias
Italijanski nogometni prvoligaš Inter se je dogovoril s slovenskim vratarjem Samirjem Handanovićem in z njim podpisal novo, triletno pogodbo.

31-letni Ljubljančan bo z novo pogodbo v Milanu ostal do leta 2019. Handanović je član Interja od leta 2012, pred tem je bil od leta 2004 član Udineseja.

V Udinese je Samir Handanović prestopil iz Domžal, klub iz Vidma pa je zdaj že nekdanjega slovenskega reprezentanta posodil v Treviso, Lazio in Rimini, po nekaj odličnih sezonah v dresu Udineseja pa je v Inter prestopil v začetku julija 2012.

"Navdušen sem - ko obe strani želita podaljšati, takrat ni težav," je bil kratek Handanović, ki bo z novim dogovorom vsako leto dobil 2,5 milijona evrov.

Inter je tudi po zaslugi Handanovića trenutno vodilna ekipa italijanske serie A, Slovenec v golu črno-belih je na enajstih tekmah ostal nepremagan, prejel je le 11 golov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.