Šport > Nogomet
34 ogledov

Samir Handanović odhaja v Inter?

Samir Handanović na novinarski konferenci Udineseja pred tekmo z Atléticom Madri EPA
Italijanski mediji poročajo, da sta se Inter iz Milana in Udinese dogovorila za prestop našega Samirja Handanovića. Po neuradnih informacijah naj bi modro-črni za prestop plačali 14 milijonov evrov.

Inter je letošnjo sezono v italijanski ligi končal šele na šestem mestu, medtem ko Udinese na tretjem. Še pred kratkim se je zatrjevalo, da bo Samir Handanović ostal pri svojem trenutnem klubu, čeprav so se zanj zanimali tudi pri Tottenhamu.

Sky Sports 24 pa poroča, da naj bi Inter in Udinese že dosegla dogovor za prestop Handanovića. Za slovenskega vratarja naj bi snubci iz Milana odšteli približno 14 milijonov evrov. Po vsej verjetnosti to pomeni, da bo vrste Interja zapustil Júlio César. V prestop naj bi bili vključeni tudi branilca Juan Jesus in Davide Faraoni ter vratar Emiliano Viviano.

Videmski klub je še pred dnevi sicer zatrjeval, da Handanović ne bo zapustil kluba, čeprav sta v resnih pogovorih za odhod tudi igralca sredine igrišča Mauricio Isla in Kwadwo Asamoah. "Handanović bo ostal, kjer je," je dejal Udinesejev zastopnik Stefano Antonelli. "Udinese se bo, kot se je z zadnjih letih velikokrat zgodilo, boril na treh frontah in potrebuje dobro zgrajeno moštvo."

Udinese bo poleg Serie A in italijanskega pokala v letošnji sezoni že drugič zapored igral v kvalifikacijah za Ligo prvakov, kjer jih je lani izločil Arsenal. Če bodo belo-črni neuspešni, jih čaka novo nastopanje v Evropski ligi.

Komentarjev 2
  • Markan 15:56 14.junij 2012.

  • gorza 14:18 14.junij 2012.

    http://www.transfermarketweb.com/index.php?action=read&idsel=103881