Šport > Nogomet
13 ogledov

Samo Andrea lahko pomaga Messiju

Andre Rincon Facebook
Argentinski supermodel Andrea Rincon argentinski javnosti in selektorju gavčev Juliu Batisti sporoča, da lahko brez težav izboljša ne preveč bleščečo formo Lea Messija. In to v samo šestih minutah.

Argentina v predtekmovanju Cope Americe ni blestela. Gavči so si napredovanje pred domačimi gledalci zagotovili šele z zmago s 3:0 proti Kostariki v zadnjem kolu skupinskega tekmovanja. Večina oči je bila uprtih v največjega zvezdnika Argentine Lea Messija, ki na prvih dveh tekmah ni igral v skladu s pričakovanji. Messi je proti Kostariki zaigral tako kot zna in svojo državo popeljal do zmage in napredovanja. Mnogi se sprašujejo, kaj je vzrok za odlično igro člana Barcelone. Morda bi odgovor lahko našli v prelestni Andrei Rincon. "Jaz Messija lahko pripravim, da odigra dobro tekmo. Z njim sem bila pred tekmo s Španijo, ko smo jih premagali po svetovnem prvenstvu. Takrat je odigral sijajno in rekel mi je, da mu prinašam srečo. Takrat sva se pogovarjala vsega šest minut," pravi Andrea. Sicer ni znano, ali se je Andrea z Leom pogovarjala tudi pred srečanjem s Kostariko, a zagotovo se besede lepotice prišle tudi na njegovo uho, kar je očitno zadostovalo, da je zaigral kot prerojen in z dvema podajama pristavil velik delež k zmagi Argentine.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.