Šport > Nogomet
20 ogledov

Šampionski sprejem za Inter

1/12
Žurnal24 main
Sredi noči je več kot tisoč navijačev Interja na milanskem letališču Malpensa pozdravilo svoje nogometaše, ki so se prek Barcelone uvrstili v finale Lige prvakov. "Norišnica," je dogajanje opisal Ivan Cordoba.

Več kot 1.000 najbolj zvestih navijačev je sredi noči na letališču pri Milanu pričakalo svoje junake, ki bodo zaigrali v finalu Lige prvakov. "Dobrodošli doma, junaki," je pisalo na enem od največjih transparentov. "Norišnica," je dogajanje na letališču opisal Ivan Cordoba, potem ko se je s soigralci s težavo prebil do klubskega avtobusa. "Saj nismo še ničesar osvojili." Jose Mourinho je Inter popeljal do prvega finala po letu 1972. "Počutim se neverjetno. Mourinho je največji trener na svetu. Solze imam v očeh," je dejal Marco, eden od navijačev Interja. Zmagovalci najmočnejšega evropskega tekmovanja iz let 1964 in 1965 bodo 22. maja v Madridu igrali z Bayernom iz Münchna. Pred tem jih čaka še finale italijanskega pokala z Romo (petega maja).

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.