Šport > Nogomet
4 ogledov

Sanjska pogodba za Xavija

Xaviju se obeta sanjska pogodba. Žurnal24 main
Po poročanju španskih časnikov je nogometni klub Barcelona svojemu zvezdniku Xaviju pripravljen ponuditi novo pogodbo, ki bo vredna kar sedem milijonov evrov na sezono!
 
 

Zame obstaja le Barcelona. Upam, da bom kariero sklenil tukaj in da bom z Barco osvojil še veliko lovorik.

Xavi

 
Biti nogometaš Barcelone s seboj prinaša ogromno koristi. Poleg slave je igranje za sloviti katalonski klub praviloma tudi zelo donosno, to pa bo že v kratkem na svoji koži občutil tudi 28-letni vezist Xavi Hernandez, ki ima za seboj najboljšo sezono v svoji karieri. Junija je s špansko reprezentanco osvojil naslov evropskega prvaka, ob začetku nove klubske sezone pa je trenutno eden od najbolje ocenjenih igralcev španskega prvenstva in eden od glavnih razlogov, zakaj Barcelona po mnenju številnih igra ta hip najboljši nogomet v Evropi. Xavi je član Barcelone že od malih nog, vendar pa mu nikoli ni uspelo preseči slave praviloma bolj cenjenih in dražje plačanih tujcev, a se je to kot vse kaže v zadnjih mesecih dokončno spremenilo. Pri Barceloni se zavedajo, da enega od najboljših vezistov sveta ne gre podcenjevati, v ta namen pa Katalonci zanj pripravljajo novo pogodbo, ki bo vredna nič manj kot sedem milijonov evrov na sezono!

 

Preberite še

Tretjeligaš izločil Real Madrid

Xavi naj bi že v kratkem z Barcelono podpisal novo štiriletno pogodbo, ki mu bo vsako leto zagotavljala najmanj sedem milijonov evrov. Če bo njegova ekipa igrala dobro, bo njegov bančni račun bogatejši še za milijon evrov, saj naj bi bili toliko vredni zmagi v domačem prvenstvu oziroma v Ligi prvakov. Pogodba naj bi bila podpisana že v prihodnjih tednih, ko se v pisarnah Nou Campa obetajo nadvse pestri dnevi – skoraj zagotovo bo svojo prvo profesionalno pogodbo podpisal mladi Sergio Busquets, veliko pa je govora tudi o novi pogodbi za Samuela Eto'oja, ki je letos v naravnost fantastični formi. Barcelona je poleti precej oklestila proračun za plače igralcev, vseeno pa največja klubska zaslužkarja (Messi in Henry) na leto v žep pospravita več kot osem milijonov evrov. Po poročanju španskih medijev Barcelona kaj dosti časa za prepričevanje Xavija nima, saj na njegova vrata že trkajo predstavniki Juventusa in Chelseaja.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.