Šport > Nogomet
23 ogledov

Santos, branilec Arsenala: "Dobra zmaga ... Geji!"

Andre Santos Twitter geji Arsenal Reševalni pas/Twitter
Za salve smeha je med vikendom poskrbel novi branilec Arsenala Andre Santos. Brazilec, ki več kot očitno šele odkriva čare angleškega jezika, je na Twitterju po zmagi nad West Bromwich Albionom zapisal: "Zello dobra zmaga geji!!!" (Verry good win gays!!!") Malce manj hecno se v zadnjih tednih godi branilcu Queens Park Rangers Antonu Ferdinandu. Londonska policija je v ponedeljek potrdila, da je na stadion QPR prišlo grozilno pismo.

Londonska policija preiskuje grozilno pismo, ki ga je neznani storilec poslal nogometašu Antonu Ferdinandu. Branilec Queens Park Rangers se je v zadnjih dneh znašel v središču pozornosti, potem ko naj bi ga kapetan angleške reprezentance John Terry na tekmi QPR in Chelseaja zmerjal z rasističnimi izrazi. S policije so potrdili, da je storilec pismo lastnoročno dostavil na stadion Loftus Road, po zadnjih podatkih pa naj bi vsebovalo grožnje s smrtjo. Vsebina naj bi bila celo tako huda, da ga policija po poročanju tabloida The Sun Ferdinandu ne namerava pokazati.

Navijači Chelseaja so v podporo Terryju na zadnji tekmi Lige prvakov proti Genku peli ostudne pesmi uperjene proti mlajšemu bratu Ria Ferdinanda ("Anton Ferdinand, saj veš kaj si!"), potem ko ga naj bi njihov kapetan na ligaški tekmi zmerjal z besedami "črna p**ka". Iz modrega kluba so torkove dogodke nemudoma obsodili z uradno izjavo, a jim s strani Evropske nogometne zveze (Uefa) ne grozi nikakršna kazen, saj skandiranja niti delegat niti glavni sodnik nista vključila v svoje poročilo po tekmi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.