Šport > Nogomet
16 ogledov

Šaranović okrepil Ajdovce

Domači nogometni klubi iščejo okrepitve pred nadaljevanjem sezone. Žurnal24 main
Ajdovski nogometni prvoligaš Primorje je danes poskrbel za prvo okrepitev pred nadaljevanjem sezone. Za leto in pol se jim je pridružil 31-letni napadalec Edin Šaranović iz Bosne in Hercegovine.

Ajdovski nogometni prvoligaš Primorje je danes poskrbel za prvo okrepitev pred nadaljevanjem prvoligaške sezone. Primorje je okrepil 31-letni napadalec Edin Šaranović iz Bosne in Hercegovine, ki je podpisal enoinpolletno pogodbo. Nova okrepitev Primorja je nogometno pot začel v Tošku iz Tešanja, nato je več let igral za Sarajevo, preizkusil se je tudi na Poljskem ter v hrvaškem Slavenu Belupu. Klub je na spletni strani sporočil, da se bo novim soigralcem pridružil v torek.

Za kadrovske spremembe so poskrbeli tudi pri drugem severnoprimorskem prvoligašu Hit Gorici, kjer so s kapetanom in prvim vratarjem Mitjo Pirihom podaljšali pogodbo še za dve sezoni, obenem pa so iz kluba sporočili, da so se sporazumno razšli z branilcem Alenom Mijičem.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.