Šport > Nogomet
40 ogledov

Sarma dokončno izgubljen za Švico in Norveško?

slovenija srbija reprezentanca handanović Reuters
Očitno bo Slovenija prvi dve tekmi kvalifikacij za svetovno prvenstvo proti Švici in Norveški igrala brez prvega zvezdnika Samirja Handanovića, ki ga ni na seznamu Interja za obračun proti Romi.

Slovenski selektor Slaviša Stojanović je v četrtek, ko je razkril seznam nogometašev, ki bodo konkurirali za nastop na prvih dveh kvalifikacijskih tekmah, dejal, da bo Samir Handanović v igri za nastop, če bo "v kadru za tekmo proti Romi". Ker Sarme ni v kadru črno-modrih, to najverjetneje pomeni, da ga ne bo niti v slovenski ekipi na obračunu proti Švici in Norveški.

Spomnimo, da so Sarmi pred kratkim operirali koleno, ki pa očitno še ni nared za največje napore. Samirja bo v vratih proti Švici doma in Norveški v gosteh najverjetneje zamenjal starejši bratranec Jasmin Handanović, ki brani mrežo Maribora. Ob Vidu Belcu pa bo Stojanović po napovedih vpoklical še Jana Oblaka. Kapetanski trak bo tudi tokrat nosil Boštjan Cesar, ki je Sarmo zamenjal že na prijateljskem obračunu proti Romuniji.

Komentarjev 1
  • Kristijan Mikša 09:23 03.september 2012.

    Michael Jordan je Tim Matavž košarke??! Kaj za vraga to pomeni? Najbrž to da je pisec pri prevajanju uporabil google translate... po logiki bi bilo pravilno najbrž nekaj podobnega kot Tim Matavž je kot Michael Jordan v košarki?!