Šport > Nogomet
18 ogledov

Sarma estonski nacionalni junak

Samir Handanović Facebook Facebook
Po zaslugi Slovenije in zmage proti Srbiji bo iz naše kvalifikacijske skupine C v dodatne kvalifikacije presenetljivo napredovala Estonija. Ob Baltiku slavijo Konstantina Vassiljeva in ostale ter tudi Samirja Handanovića.

Estonci so z uvrstitvijo v dodatne kvalifikacije za nastop na Euru 2012 presegli same sebe in dosegli daleč največji uspeh v zgodovini. Ob Baltiku pa se danes ne bi veselili, če Slovenija v torek zvečer na kolena ne bi spravila Srbije in Estoncem na široko odprla vrat v dodatne boje, česar se zelo dobro zavedajo tudi rojaki Konstantina Vassiljeva. Ob strelcu spektakularnega zadetka Daretu Vršiču je med največjimi junaki v Estoniji tudi "hobotnica" Samir Handanović. Vratar Udineseja se je izkazal z nekaj izjemnimi obrambami, vključno s tisto ob strelu Nemanje Vidića iz najstrožje kazni in dodal velik delež k sploh prvi zmagi Slovenije proti reprezentancam nekdanje skupne države ter drugemu mestu Estonije v naši skupini. Sarma je s svojimi posredovanji Estonce navdušil celo do te mere, da so na priljubljenem socialnem omrežju Facebook odprli stran z imenom Handanović, estonski junak, ki ima že prek dva tisoč članov. Dober glas pač seže v deveto vas oziroma Estonijo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.