Šport > Nogomet
21 ogledov

Sarma in Koren v Ljubljano k zdravniku

Koren bo najverjetneje izpustil sobotno tekmo Hulla. (Foto: Reuters) Žurnal24 main
Slovenska nogometna reprezentanca bo v sredo v Tirani igrala prijateljsko tekmo z Albanijo. Poškodovana Handanović in Koren.

Selektor Matjaž Kek ima pred obračunom nekaj težav s poškodbami. Te so načele vratarja Samirja Handanovića in kapetana Roberta Korena, ki pa se bosta vseeno udeležila zbora izbrane vrste, kjer ju bo pregledal reprezentančni zdravnik Matjaž Vogrin.

Kot so sporočili z Nogometne zveze Slovenije, se zavedajo, da sta oba igralca med najpomembnejšimi člani slovenske izbrane vrste, zato v vodstvu reprezentance želijo narediti vse, kar je v njihovi moči, da bi nastopila proti Albaniji. Gre namreč za zadnjo preizkušnjo pred pomembnima kvalifikacijskima tekmama marca.

Samir Handanović je sicer že izpustil tekmo svojega Udineseja med tednom, prav tako pa ne bo nastopil v soboto. Tudi kapetan izbrane vrste Robert Koren bo najverjetneje izpustil sobotno tekmo Hull Cityja.

Tako Koren kot Handanović bosta v nedeljo pripotovala v Ljubljano, kjer ju bo pregledal še slovenski zdravniški štab, ta pa bo nato podal tudi oceno možnosti za nastop na tekmi v Tirani.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.