Šport > Nogomet
20 ogledov

Scholes bo počival dva meseca

Scholesa so zaradi poškodbe kolenskih vezi z igrišča odnesli že v prvem polčasu. Žurnal24 main
Manchester United v Ligi prvakov kljub težavam s poškodbami igra dobro. Vprašanje pa je, kako se jim bo poznala odsotnost Paula Scholesa. Z igrišč bo odsoten približno dva meseca.
 
 

Tekma je bila dobra, a smo izgubili Scholesa, ki bo počival več tednov.

Alex Ferguson

 
Nogometaš Manchester Uniteda, Anglež Paul Scholes, ki je moral na torkovi tekmi Lige prvakov v gosteh pri Aalborgu (3:0) že v prvem polčasu z igrišča, si je resneje poškodoval kolenske vezi, je dan po tekmi potrdil trener rdečih vragov Alex Ferguson. Ob tem je dodal, da bo moral Scholes prisilno počivati od šest do osem tednov. Scholes je moral z igrišča že v 16. minuti, ko ga je zamenjal še en klubski veteran Ryan Giggs. Zaradi težav z gležnjem je moral v drugem polčasu z igrišča tudi Wayne Rooney, vendar gre za lažjo poškodbo, je še povedal Ferguson. "Tekma je bila dobra, a smo izgubili Scholesa, ki bo počival več tednov," je v nekaj besedah razplet torkove tekme opisal Ferguson.

 

Preberite še

V torek v LP: Visoka zmaga Arsenala, Juve le remiziral
Odmevi: Zasovražili Ranierija, odkrili Giovinca

Manchester United je že pred tem ostal brez Michaela Carricka, ki se na igrišča ne bo vrnil še vsaj en mesec, potem ko si je zlomil kost v stopalu na tekmi proti Liverpoolu (1:2) 13. septembra. Nekaj sivih las Fergusonu povzroča tudi poškodba Owna Hargreavesa, ki se mu ponavljajo težave s kolenom in na Dansko sploh ni odpotoval. Sicer je ManU na tokratni tekmi Lige prvakov brez težav upravičil vlogo favorita na gostovanju v Aalborgu. Že v 22. minuti je dansko mrežo načel Wayne Rooney, dobre pol ure pozneje pa se je med strelce prvič vpisala največja Manchestrova okrepitev poletnega prestopnega roka, Bolgar Dimitar Berbatov, ki je zadel z volejem. V 79. minuti je Bolgar udaril še drugič – takrat s škarjicami – in razblinil upe Aalborga na morebitno presenečenje.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.