Šport > Nogomet
19 ogledov

Scholes podaljšal še za eno leto

Žurnal24 main
Paul Scholes je z Manchester Unitedom v petek podpisal enoletno podaljšanje pogodbe, ki ga bo v moštvu zadržala do junija 2011.

Vezist angleškega nogometnega velikana Manchester Uniteda Paul Scholes je v petek s klubom podpisal enoletno podaljšanje pogodbe, ki ga bo v moštvu zadržala do junija 2011, so sporočili iz vodstva rdečih vragov. Petintridesetletnik je eden ključnih članov moštva Alexa Fergusona, čeprav je trenutno eden najstarejših nogometašev na Old Traffordu.

Scholes, ki je to sezono zadel šestkrat in zbral 34 nastopov, je dejal: "Vesel sem, da bom ostal še eno leto. Kljub letom se dobro počutim in uživam v nogometu."

V Salfordu rojeni zvezdnik je za rdeče vrage skupno zbral več kot 400 nastopov in z moštvom osvojil devet naslovov angleškega prvaka, tri angleške pokale in dva ligaška pokala, leta 1999 in 2008 pa tudi Ligo prvakov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.