Šport > Nogomet
12 ogledov

Scholesu z dvorišča ukradli prižgan avto

Scholes Ruddy Norwich City Manchester United Premier League Anglija liga prvenst EPA
Dolgoletni član Manchestra Uniteda Paul Scholes si več kot očitno ni prebral našega vodiča za odmrzovanje avtomobila v zimskih mesecih. Legendarni vezist je namreč na domačem dvorišču zapustil prižganega chevroleta, nepridipravi pa so mu ga odpeljali.

Paul Scholes je ostal brez svojega avtomobila, potem ko ga je prižganega pustil na domačem dvorišču hiše v Greenfieldu, medtem ko je v toplem domu čakal, da se avto ogreje in se stopi led z vetrobranskih stekel.

S policije so sporočili, da so nepridipravi sivega chevrolet estata odpeljali okrog 8. ure v ponedeljek, preiskava pa že poteka. Scholes naj bi avto dobil v sklopu sponzorske pogodbe, ki jo je nedolgo tega z ameriškim proizvajalcem avtomobilov podpisal njegov klub Manchester United.

Predstavnik za stike z javnostmi pri policiji v Manchestru je še poudaril, da ljudi svarijo pred tako imenovanimi "ledenimi banditi", katerih tarča so prav avtomobili, ki jih prižgane na svojih dvoriščih puščajo občani, med odtajanjem pa se vrnejo v hišo.

Za Scholesa in ostale je tu nekaj nasvetov za ledene mesece.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.