Šport > Nogomet
22 ogledov

Schweinsteiger ignoriral nemškega predsednika

schweinsteiger joachim gauck EPA
Bastian Schweinsteiger, nemški nogometni reprezentant in član Bayern Münchna, se je opravičil nemškemu predsedniku Joachimu Gaucku, ker se po porazu v finalu Lige prvakov proti Chelseaju ni rokoval z njim. Angleži so po streljanju enajstmetrovk s 4:3 premagali klub iz bavarske prestolnice in osvojili prvi naslov v Ligi prvakov.

Na sliki, ki so jo danes objavili številni nemški mediji, je po podelitvi medalj Schweinsteiger odkorakal mimo Gaucka, ki mu je ponudil roko.

"Če sebe postavite v moj položaj, če pogledate fotografijo, lahko vidite, da sem bil po takšnem razočaranju popolnoma v svojem svetu. Bil sem šokiran, razočaran, paraliziran. Nisem videl predsednikove roke. Žal mi je, da sem dal takšen vtis. Predsedniku bi se rad opravičil za to," je v opravičilo povedal 27-letnik, ki je v finalu na Allianz Areni zgrešil odločilno enajstmetrovko.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.