Šport > Nogomet
17 ogledov

Se Cesar seli v Anglijo?

Bostjan Cesar Nik Rovan
Slovenski reprezentančni branilec Boštjan Cesar bi v letošnjem prestopnem roku utegnil zamenjati svoje delodajalce. Za igralca Chieva naj bi se po poročanju italijanskih medijev zanimala Blackburn in Aston Villa.

Kot pišejo italijanski mediji, sta Blackburn in Aston Villa Chievu za Boštjana Cesarja pripravljena odšteti do tri milijone evrov. Robustni branilec že ima izkušnje z igranjem na Otoku. V sezoni 2007/08 je kot posojen igralec Marseilla v drugi angleški ligi odigral 20 tekem za West Bromwich, katerega dres je v tistih časih nosil tudi kapetan Slovenije Robert Koren. Če se bo Chievo res odločil za prodajo, bo Cesar ob Harisu Vučkiću (Newcastle) drugi Slovenec v Premier League.

Cesar se je v lanski sezoni povsem uveljavil pri ekipi iz Verone. Ljubljančan je v Serie A zbral 25 nastopov in zabil tudi tri zadetke. Za njegove storitve naj bi se že pred časom zanimal tudi Lazio, a je takrat ostalo le pri govoricah. Nogometaša s 54 nastopi za Slovenijo pogodba s Chievom sicer veže do leta 2013.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.