Šport > Nogomet
28 ogledov

Še en Slovenec v lovu za Ligo prvakov

Matija Škarabot se bo pridružil Marku Šulerju in Zlatanu Ljubijankiću. (Foto: ww Žurnal24 main
Zdajšnji član Gorice Matija Škarabot bo od poletja dalje novi član belgijskega Genta, ki je v DP osvojil drugo mesto in bo nastopal v kvalifikacijah za Ligo prvakov.
Gent je v belgijskem državnem prvenstvu osvojil drugo mesto − prvak je bil Anderlecht − in bo zaigral tudi v tretjem kolu kvalifikacij za Ligo prvakov.

Vodstvo belgijskega nogometnega prvoligaša Genta je v svoj igralski kader privabilo še tretjega Slovenca. Po Zlatanu Ljubijankiću in Marku Šulerju bo v tem klubu iz flandrijskega dela Belgije zaigral še Matija Škarabot, poroča spletna stran Hita Gorice, kluba, katerega član je do konca junija ta 22-letni bočni branilec.

Ob tem iz Gorice sporočajo, da je novo štiriletno pogodbo s klubom podpisal zvezni igralec Danjel Rakušček, prvi profesionalni pogodbi pa sta s klubom sklenila mlada Dino Martinović, ki je letos že nastopal za člansko moštvo Hita Gorice, ter mladi 17-letni Nejc Praprotnik, mladinski reprezentant Slovenije. Oba sta podpisala za tri leta.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.