Šport > Nogomet
95 ogledov

Še pri enem velikanu sprejeli znatno znižanje plač

Celtic Glasgow Profimedia
Igralci in trener bodo zaslužili precej manj.

Iz tabora škotskega nogometnega prvaka Glasgow Celtic so sporočili, da so igralci in trener Neil Lennon sprejeli znatno znižanje svojih plač v obdobju pandemije novega koronavirusa.

Člani slovite škotske zasedbe so se tako strinjali, da bodo med aprilom in junijem ostali brez izdatnega dela svojega zaslužka, po tej odločitvi pa bodo vsem zaposlenim v klubu omogočili, da bodo zadržali svoje delo.

"Rad bi se zahvalil trenerju in igralcem, ki so v teh težkih časih pokazali razumevanje. Celtic je v dobrem finančnem položaju, a se moramo prilagoditi trenutnim negotovim razmeram," je v zvezi s tem dejal direktor kluba Peter Lawwell.

Celtic je bil do prekinitve vodilno moštvo elitne škotske lige, drugouvrščeni mestni tekmec Glasgow Rangers je zaostajal 13 točk. V primeru nadaljevanja prvenstva se mu nasmiha deveti zaporedni in skupno že 51. naslov škotskega prvaka.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.