Šport > Nogomet
51 ogledov

Sebični Ronaldo deležen glasnih žvižgov

ronaldo ancelotti EPA
Cristiano Ronaldo je bil na tekmi z Almerio deležen glasnih žvižgov navijačev, potem ko je zapravil več lepih priložnost za utrditev položaja najboljšega strelca La Lige.

Real Madrid je sredi tedna doma premagal Almerio (3:0) in na ligaški lestvici obdržal stik z vodilno Barcelono. V senci dvoboja za naslov španskega prvaka je obračun Cristiana Ronalda in Lionela Messija, ki se potegujeta za naziv najboljšega strelca letošnje sezone. Portugalec je v želji, da bi se oddaljil od argentinskega izzivalca, zapravil nekaj priložnosti in si nakopal jezo domačih navijačev.

Ronaldo ni izkoristil situacije dva proti enemu, saj ni uspel podati odkritemu Javierju Hernándezu, po zadetku Alvara Arbeloe, ki je postavil končnih 3:0, pa je žogo jezno brcnil v mrežo. Navijači, ki so zaradi domnevne sebičnosti večkrat izžvižgali Garetha Bala, tudi tokrat niso ostali tiho in prvemu zvezdniku namenili podoben tretma kot Valižanu.

Ronalda je po tekmi zagovarjal trener Carlo Ancelotti. ''Odličen je, ni utrujen in čeprav ni zadel, je dobro delal. Če Cristiano do konca sezone ne bo dosegel zadetka, bom zadovoljen, saj jih je zabil že 50. Še nikoli v karieri nisem imel takšnega igralca,'' je povedal Ancelotti.

Portugalcu v bran je stopil tudi Arbeloa. ''Ronaldovo vedenje me ni motilo. Lačen je zadetkov. Njegov dvoboj z Messijem se zaostruje,'' je dejal Španec.

Ronaldo se ni vpisal med strelce na zadnjih dveh tekmah domačega prvenstva, medtem ko je Messi proti Getafeju zadel dvakrat in število doseženih golov povišal na 38 - enega manj, kot jih ima na računu njegov tekmec v dresu kraljevega kluba (39).

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.