Šport > Nogomet
1 ogledov

Sedem glav na tnalu

Žurnal24 main
Interblock je v sezono vstopil z visokimi cilji, tri trenerje, 20 prvenstvenih kol in 1.800 minut pozneje pa je pred še eno prenovo. Pregrešno dragi igralci so le izjemoma zadovoljili.
 

Preberite še ...

Vijolicam dihajo za ovratnik

Januarski prestopni rok bo prelomnica. Če se prej ni vedelo, kdo je v klub vozil okrepitve, je zdaj to jasno opredeljeno. Nenad Protega je v Domžalah postal slovenski prototip uspešnega športnega direktorja. Zdaj bo jasno, kako velik je bil idejni delež  Slaviše Stojanovića.

Vprašljivi značaji ...

Največ pa se govori o “črnem seznamu” pri Interblocku . Na njem so preplačani zvezdniki, ki niso upravičili pričakovanj in si bodo morali poiskati nove klube. Zagotovo je dvakrat podčrtano ime napadalca Ivana Jolića . Hrvat je ostanek bivšega trenerja Dragana Skočića , jeseni pa je le enkrat zaigral v prvi postavi. Minutaža Janeza Zavrla je skoraj tako slaba kot njegov odnos s Protego, kateremu je v Domžalah dobesedno pobegnil na Norveško in izsilil prestop. Podobno naj bi bilo z Erminom Rakovičem , najbolje plačanim nogometašem lige. Ta je jeseni zadel le enkrat.

To je sedmerica nogometašev, ki je jeseni glede na vložek pri Interblocku pokazala najmanj. © Sportnet

 
… slaba forma
Razočaral je tudi Aleksandar Rodić , ki je v svojih goriških časih veljal za prvega igralca lige. Danes je le senca tistega lahkotnega napadalca, kar potrjujeta dva zadetka v 1.076 minutah igre. Tudi Amer Jukan je odigral pod pričakovanji. K Interblocku je prišel kot reprezentant, v Ljubljani pa ni več našel koprske forme. Jesen za pozabo ima za seboj Martin Pregelj . Koprčan je le dvakrat v sezoni dvakrat zapored zaigral v prvi postavi. Stalne težave s pripravljenostjo celo zasenčijo njegov slab strelski učinek. Edini gol je zabil julija. Krunoslav Renduli ć bo bržkone postal preteklost, takoj ko Protega zanj najde menjavo na osiromašeni levi strani. V zadnjem jesenskem kolu je sicer Maribor z zmago v Velenju proslavil jesenski naslov. Prvi zasledovalec ostaja Celje , sledi pa Nafta , ki je tokrat odščipnila točko prvakom iz Domžal. Prvenstvo se bo nadaljevalo 21. februarja.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.