Šport > Nogomet
11 ogledov

Sedem zadetkov Alvesa

Alves Žurnal24 main
Lanskoletni prvi strelec nizozemskega nogometnega prvenstva (Eredivisie lige) Alfonso Alves (Heerenveen) je v dvoboju proti Heraclesu tekmecu nasul neverjetnih sedem zadetkov.

Gostujoči branilci pred tekmo najbrž niso niti slutili kaj jih čaka. Afonso Alves je pokazal razkošno znanje obvladanja okroglega usnja. Ne samo, da je za hattrick potreboval pičlih devet minut, v devetdesetih minutah je tekmecu zabil sedem golov.  Podvig, ki ga redko vidimo na nogometnih stadionih, se je pričel v 10. minuti, ko je Brazilec prvič premagal nasprotnikovega vratarja, končala pa s sedmim zadetkom v 77. minuti. Goli so po vrsti padali v 10., 17., 19., 68., 70. in 77. minuti.

Alves je v pretekli sezoni za Heerenveen nastopil na 36 tekmah in v svojo statistiko vpisal ravno toliko zadetkov. V zmagi domačih z 9:0 je z zadetkoma sodeloval še Gerald Sibon v 50. in 81. minuti.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.