Šport > Nogomet
22 ogledov

Sedma sila je za Parkerja

Otoški novinarji so za najboljšega v Premier League izbrali Parkerja. (Foto: Reu Žurnal24 main
Otoški novinarji se ne strinjajo z nogometaši Premier League, da je najboljši igralec letošnje sezone v Angliji Gareth Bale (Tottenham). Sedma sila je za najboljšega izbrala Scotta Parkerja (West Ham).

Scott Parker, nogometaš angleškega prvoligaša West Ham United, je po mnenju športnih novinarjev najboljši nogometaš v angleški Premier League. Angleški reprezentant, ki se z West Hamom bori za obstanek v angleški ligi, je nagrado osvojil pred igralcem Tottenhama Garethom Balom, ki je prejšnji teden prejel nagrado za najboljšega nogometaša leta po izboru poklicnih nogometašev. Steve Bates, predsednik zveze nogometnih novinarjev, je dejal, da je Parker ključni igralec West Hama in da bi prav zaradi njegovega profesionalnega vedenja klub moral ostati v Premier League. Angleški vezist bo nagrado prejel 12. maja. West Ham je na zadnjem mestu skupaj z Wolverhamptonom, le dve točki pa jih ločita do 17. mesta, ki prinaša obstanek.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.