Šport > Nogomet
3414 ogledov

Šef nižjeligaša razkril ime novega trenerja Reala

Guti
Predsednik Murcie Victor Galvez naj bi razkril ime novega trenerja madridskega Reala.

Predsednika kraljevskega kluba Florentina Pereza je šokiral nedavni odstop Zinedina Zidana, saj bi malokdo lahko uganil, da bo francoski virtuoz zapustil klop Galaktikov, potem ko je osvojil še tretjo zaporedno Ligo prvakov.

Toda Zidane je vseeno odšel in Real Madrid se je podal v iskanje novega vodje. Prva želja je bil Argentinec Mauricio Pochettino, toda trener Tottenhama jih je odbil.

V medijih se je špekuliralo o imenih kot so Jürgen Klopp, Joachim Löw ter Arsene Wenger. Stopili naj bi tudi v stik z Juventusovim Massimilianom Allegrijem, ki pa se je odločil za ostanek pri Stari dami. Tako naj bi bil Real prisiljen rešitev poiskati v svojem lastnem dvorišču. Vsaj če gre verjeti predsedniku nižjeligaša Murcie ...

"Guti bo nov trener Real Madrida. Mi smo si ga želeli in žal mi je, da ni Zidane ostal še dva dni, ker bi nam v tem času uspelo dokončati dogovor z Gutijem," je na novinarski konferenci izjavil Victor Galdez, predsednik Murcie.

Guti je legenda Kraljevskega kluba, ki je Belemu baletu posvetil skoraj celo igralsko kariero, v kateri je osvojil tri naslove Lige prvakov, petkrat pa je bil okronan za španskega prvaka. Od leta 2013 dalje deluje kot trener mlajših selekcij Real Madrida.

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.