Šport > Nogomet
95 ogledov

Selektor podpira Ronaldovo odločitev

cristiano ronaldo EPA
Cristiano Ronaldo se je zavil v medijski molk. Njegovo odločitev je podprl selektor portugalske reprezentance Fernando Santos.

Selektor aktualnih evropskih prvakov Fernando Santos spoštuje odločitev Cristiana Ronalda, ki med turnirjem Pokala konfederacij zavrača vsa vprašanja na temo Real Madrida, njegove prihodnosti ali davčnega dolga v višini 14,7 milijona evrov.

Portugalski napadalec se po remiju z Mehiko (2:2) sploh ni udeležil tiskove konference, po zmagi nad Rusijo (1:0) pa je vendarle stopil pred novinarje, s katerimi pa ni želel razpravljati o ničemer drugem kot o sami tekmi.

fernando santos | Avtor: EPA EPA


"Mislim, da je storil prav, ko ni odgovoril na druga vprašanja. Ali menite, da bi moral odgovarjati na vprašanje izven tekme? Tukaj je zato, da govori o tekmi. Pika. Ne pa zato, da govori o njegovem življenju ali družini," je varovanca podprl portugalski selektor.

"Razumem, da ste radovedni, vendar morate pokazati spoštovanje in razumevanje. To vam govorim z dobrimi nameni. Imeli boste druge priložnosti," je dodal Santos.

Ronaldo je nedavno poskrbel za razburjenje med navijači kraljevega kluba, saj naj bi soigralce in vodstvo ekipe obvestil, da zapušča ekipo.

Nekaj dni kasneje je nogometašu v bran stopil Florentino Pérez, neuradno pa se govori, da so ga besede predsednika pomirile in da slovo od madridskega velikana le ni tako neizbežno, kot se je zdelo na prvi pogled.

Pogovore z ekipo bo nadaljeval po koncu Pokala konfederacij.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.