Šport > Nogomet
16 ogledov

Semler in Ćoralić okrepila Domžale

Občasni reprezentant Borut Semler je okrepil vrste nogometašev iz Domžal. Žurnal24 main
Nogometni klub Domžale se je danes okrepil z dvema igralcema. Iz hrvaškega Varteksa se je k državnim prvakom preselil nekdanji reprezentant Borut Semler, iz ljubljanskega Interblocka pa je kot posojeni nogometaš prišel Alen Ćoralić.
Borut Semler, 22-letni Apačan, ki je večino svojega nogometnega znanja pridobil pri slovitem Bayernu iz Münchna, je Domžalam obljubil dveinpolletno zvestobo. Njegov vrstnik Alen Ćoralić pa bo spomladanski del sezone odigral kot posojeni nogometaš Interblocka, Domžale pa imajo možnost ob koncu sezone odkupiti pogodbo 190 centimetrov visokega igralca.

V sklopu dogovora z edinim ljubljanskim prvoligašem se je iz Domžal v Interblock preselil Dejan Grabić, ki je z državnimi prvaki sporazumno prekinil pogodbo. O celotnem dogajanju bo več znanega v četrtek popoldne, ko se bodo nove okrepitve Domžal na novinarski konferenci predstavile sedmi sili.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.