Šport > Nogomet
15 ogledov

Senzacija: Slovenec proti Messiju!

Hamšik Napoli Palermo EPA
Barcelonski športni dnevnik Mundo Deportivo v torek poroča, da bo na junijski prijateljski tekmi v kolumbijskem Medellínu, na kateri bo nastopil tudi svetovni superzvezdnik Lionel Messi, igral slovenski nogometaš. Žal gre le za pomoto, saj je povabilo na dobrodelno tekmo dobil, uganili ste, Slovak.

"Igralce iz Argentine, Brazilije, Francije, Slovenije, Španije in Kolumbije so v ponedeljek potrdili kot del ekip, ki se bosta v kolumbijskem mestu Medellín 29. junija pomerili na prijateljski tekmi," so zapisali pri katalonskem dnevniku Mundo Deportivo, sklicujoč se na organizatorje obračuna "Bitka zvezd, Messi in njegovi prijatelji II".

V Medellínu pa žal ne bo igral Slovenec, temveč Slovak Marek Hamšik, nogometaš italijanskega prvoligaša Napolija. Messi je v Kolumbiji prijateljsko tekmo odigral že lani, ko je gostoval v Bogoti. Tudi takrat mu je družbo delal Slovenec. Oziroma Slovak.

Messiju se bosta v Medellínu pridružila klubska soigralca Javier Mascherano in Éric Abidal, poleg njiju pa še Argentinci Emiliano Insúa, Ricky Álvarez, Martín Demichelis, Pablo Aimar, Sergio Agüero in Agustín Orión.

Tudi Robinho, Materazzi, Cassano, ...

Brazilijo bosta predstavljala Robinho in Diego Ribas, Italijo Antonio Cassano, Pablo Osvaldo in Marco Materazzi, Španijo Bojan Krkić, domačo Kolumbijo pa James Rodríguez, Dórlan Pabón, John Viáfara, Mario Yépes, Giovanni Hernández in Macnelly Torres.

Ekipa Messija je v Bogoti na lanski tekmi izgledala takole: José Manuel Pinto; Diego Godín, Diego Lugano (Diego Pérez), André Santos; Wálter Gargano, Javier Mascherano, Diego; Messi (Daniel Alves), Ezquiel Lavezzi, Robinho in Pablo Osvaldo (Ariel Ortega).

Ekipo svetovnih zvezd so poleg "Slovenca" Hamšika sestavljali Farid Mondragón (Guillermo Ochoa); Álvaro González, Mario Yepes, Fabio Cannavaro; John Viáfara, Giovanni Hernández (Franco Zuculini), James Rodríguez; Radamel Falcao, Teófilo Gutiérrez in Diego Forlán.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.