Šport > Nogomet
11 ogledov

Sešlar: Oblak ni verjel v ekipo

seslar 002 Žurnal24 main
Nogometaši Olimpije so po vsega štirih kolih ostali brez prvega trenerja Braneta Oblaka. Športni direktor Ljubljančanov Simon Sešlar o imenih še noče govoriti, za zdaj pa bo ekipo vodil Hadžić.
"Do nadaljnjega bo nogometaše Olimpije vodil dosedanji Oblakov pomočnik Safet Hadžić. Dolgoročno Hadžić ne more biti trener, imamo pa možnost, da ekipo vodi en mesec. V tem času bomo poskušali poiskati najboljšo rešitev," je za Zurnal24 dejal športni direktor nogometašev Olimpije Simon Sešlar in dodal, da je to za ljubljanski klub najboljša rešitev, saj Hadžić kot dosedanji pomočnik trenerja ekipo najbolje pozna in je z njo od samega začetka.

Seznam želja kandidatov za novega trenerja je že sestavljen. Na njem naj bi bil tudi nekdanji kapetan zeleno-belih Dušan Kosič. "O možnostih, da Kosić postane trener, v tem trenutku ne morem govoriti. Ožji seznam kandidatov imamo, vendar o tem ne morem govoriti. Tudi o tem ne, ali si želimo domačega trenerja ali tujca," je bil v izjavah skop Sešlar, ki je dejal tudi, da bodo v Olimpijo prišle igralske okrepitve, a ne iz Celja, kot si je to pred časom želel Oblak in tudi v intervjuju za naš medij dejal, da so mu v klubu obljubili, da bodo iz Celja pripeljali Lisandra Sacripantija, Martina Šarića in Sebastjana Gobca.

Sešlar večjih pripomb na Oblakovo delo ni imel, pa vendarle pravi: "Kar se tiče pogovora okoli izplačila pogodbe, se je Oblak vse dogovoril z našim glavnim sponzorjem. Uradne razloge za odpoved bomo predstavili na tiskovni konferenci v torek. Osebno nisem imel nekih velikih pripomb na njegovo delo. Malo me je motilo, da je izjavil, da ni verjel v ekipo, ki jo je imel. Sam menim drugače. Ekipa ni izdelana, je pa dovolj kakovostna in bi lahko z dobrim delom dosegla rezultat. Če ne bi verjel, da lahko kaj naredi, se Oblak verjetno projekta ne bi lotil. Pogovarjala sva se o marsikateri možnosti oziroma željah, nikoli pa nisem nikomur obljubljal, da bom pripeljal v klub določene nogometaše."
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.