Šport > Nogomet
18 ogledov

Šest tekem prepovedi zaradi veselja

Kolumbijec Leider Preciado si bo zapomnil svoj stoti gol za Santa Fe. Veselje ga Žurnal24 main
Nekdanji napadalec kolumbijske izbrane vrste Leider Preciado je dobil kazen zaradi neprimernega veselja. Na svoj 101. gol bo čakal še vsaj šest tekem.

Disciplinska komisija kolumbijske nogometne lige je napadalca moštva Santa Fe Leiderja Preciada kaznovala s prepovednjo nastopa na šestih tekmah. Ob tem ga je tudi oglobila za 2,17 milijona pesov. Preciado, ki je za Santa Fe dosegel ža svoj stoti gol, se je dogodka tako razveselil, da se je prijel za genitalije in se obrnil proti navijačem. Santa Fe je sicer le remizitala z Realom Carageno. "Disciplinska komisija je ugotovila, da je Leider Preciado naredil obsceno gesto, kar je neprimerno," so zapisali na uradni strani kolumbijske lige. Preciado se je za gesto že opravičil, dejal pa je, da je bilo v žaru veselja in hkrati nasprotovanja navijačem, ki so v težkih trenutkih nasprotovali klubu. Santa Fe je na 15. mestu (od 18), in sicer je zabeležil je devet točk v desetih tekmah.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.