Šport > Nogomet
33 ogledov

Shakira in Piqué obnorela Kolumbijo

Shakira Gerard Pique Kolumbija Youtube
Eden najbolj znanih parov na svetu, kolumbijska pevka Shakira in nogometaš Barcelone Gerard Piqué, bo novoletne praznike skupaj s sinovoma preživel v rojstnem kraju pevke Barranquilli. Njun prihod na letališče in v rojstno mesto pevke je v Kolumbiji osrednji medijski dogodek.

Novinarji, ki so že pred časom izvedeli, da bo zvezdniška družina prvič doslej praznike preživela pri družini Shakire, so že nekaj dni obletavali letališče v Barranquilli.

Par jih je presenetil, saj se je vmes za nekaj dni ustavil na Bahamih, v Kolumbijo pa je prispel v večernih urah. Čeprav je visoke goste avtomobil čakal že na letališki stezi, se Shakira in Gerard Piqué nista mogla izogniti 'paparazzom'.

"Poljubček vsem mojim ljudem. Zelo sem srečna, da sem končno tukaj," je dejala pevka, nogometaš pa je pristavil: "Z veseljem pričakujem dni, ki jim bom lahko preživel z družino."

Zvezdnika ter sinova Milan in Sasha sta nato odhitela na večerjo, kjer se prav tako nista mogla izogniti fotografom in radovednežem, naslednje dni pa naj bi preživela večinoma na posesti pevkine družine.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.