Šport > Nogomet
58 ogledov

Shaw utrpel dvojni zlom noge

luke shaw
1/5
EPA
Poraz Manchester Uniteda proti PSV (1:2) je zasenčila huda poškodba levega bočnega branilca Luka Shawa, ki je v dvoboju s Hectorjem Morenom utrpel dvojni zlom noge.

Shaw in Moreno sta trčila v 15. minuti tekme, precej slabše jo je odnesel Anglež, ki je utrpel dvojni zlom noge, z igrišča so ga odpeljali s kisikovo masko, glavni sodnik tekme pa ni dosodil niti prekrška.

"Grozno je bilo. Ko so ga peljali v slačilnico, je imel kisikovo masko in je jokal," so bile prve besede trenerja Manchester Uniteda Louisa van Gaala, o tem, kako dolgo bo manjkal, pa je dodal: "Nisem doktor, točno ne morem reči. Dvojni zlom ponavadi prinese pol leta počitka, vendar tega ne moreči reči zagotovo."

Kakšne pol ure po tem, ko so mladega angleškega branilca oskrbeli, je Shaw navijače vsaj deloma pomiril z zapisom na družbenem omrežju Twitter: "Hvala vsem za sporočila, besede na morejo opisati, kako ganjen sem. Moja pot do rehabilitacije se začne zdaj, vrnil se bom še močnejši."

Moreno, ki si je nogo zlomil na lanski tekmi svetovnega prvenstva v Braziliji proti Nizozemski, po tekmi ni pozabil na opravičilo. Novinarjem je povedal: "Slabo se počutim, ker sem bil vpleten v nesrečo. Res mi je žal. Mislim, da sem zadel žogo. Upam, da bo čim prej nazaj."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.