Šport > Nogomet
19 ogledov

Shaw že okreva, Moreno obžaluje

luke shaw EPA
Branilec Manchester Uniteda je z objavo na spletu razkril posledice dvojnega zloma noge, ki ga je utrpel na tekmi Lige prvakov z nizozemskim PSV.

Luke Shaw je v sredo prestal operacijo noge in ostal v bolnišnici v Eindhovnu, medtem ko so se njegovi soigralci že vrnili na Otok.

Branilec Manchester Uniteda se je poškodoval v 15. minuti tekme prvega kroga Lige prvakov, potem ko sta trčila z mehiškim branilcem Hectorjem Moreno.

Slednji se je za nesrečni dogodek opravičil, Shaw pa bi lahko izpustil celotno sezono angleškega prvenstva, vprašljiv je tudi njegov nastop na evropskem prvenstvu, ki bo prihodnje leto v Franciji.

Po svetovnem spletu je že zaokrožila fotografija nogometaševe noge (neuradno naj bi jo objavil sam), ki kaže rasežnosti poškodbe angleškega reprezentanta.

Manchester United je bil po tekmi besen na Evropsko nogometno zvezo (Uefa), ker je ''lomilca noge'' Morena imenovala za igralca srečanja. ''Razočarani smo, da je Uefa Morena proglasila za igralca srečanja, potem kar se je zgodilo Lukeu,'' je povedal predstavnik.

Moreno kljub grobemu startu ni dobil kazni glavnega sodnika Nicole Rizzolija, Uefa pa je že potrdila, da proti nogometašu PSV ne bo uvedla preiskave.

Shaw za zdaj leži v bolnišnici St Anna Ziekenhuis na obrobju Eindhovna. Med prvimi ga je obiskal izvršni podpredsednik kluba Ed Woodward.

Po poročanju angleških medijev je nogometaš utrpel čist zlom, tako da kost ni predrla kože na njegovi desni nogi. Rdeči vagi so bili zaradi incidenta pretreseni, večerja po tekmi pa naj bi minila v smrtni tišini, poroča Daily Mail.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.