Šport > Nogomet
52 ogledov

Sherwood: Tišina je oglušujoča

Trener Tottenhama Tim Sherwood. Reuters
Po novem visokem porazu so čedalje glasnejše govorice o zamenjavi trenerja pri moštvu Tottenham Hotspur.

Moštvo, ki se poteguje za uvrstitev v Ligo prvakov, si porazov ne sme privoščiti, niti proti najboljšim ekipam v ligi. Tega se zaveda tudi Tottenhamov trener Tim Sherwood, ki mu mediji po visokem porazu s Chelseajem znova majejo stolček. Neprijetne situacije se zaveda tudi trener sam, ki ga moti predvsem odnos direktorja kluba Daniela Levyja, ki ni postoril ničesar, da bi naredil konec govoricam o njegovi zamenjavi.

"Tišina je oglušujoča. Vse je odvisno od Daniela, edina stvar, ki jo lahko zagotovim, je, da nikogar ne skrbi za klub bolj kot mene. Želim si, da bi ekipi uspelo, in boli me, ko nam ne gre. Bojim se, da v slačilnici potrebujem ljudi, ki bi jih neuspehi boleli enako kot mene," je o negotovi prihodnosti dejal nekdanji nogometaš Tottenhama. 

"Ne, nikoli ne želim biti številka dve, saj čutim, da lahko opravljam naloge številke ena. Ne bi bil dober za kaj drugega, saj sem preveč subjektiven," je še dejal Sherwood, ki je razkril, da bi po njegovem mnenju ekipi prav prišel tehnični direktor, ki bi urejal prestope igralcev. Totteham je v poletnem prestopnem roku zapravil ogromno denarja za številne nogometaše, ki so do zdaj v sezoni pokazali občutno premalo za vloženi denar. 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.