Šport > Nogomet
20 ogledov

Sherwooda govorice prizadenejo

sport 12.03.14. Tim Sherwood Tottenham, Foto: Reuters sport 12.03.14. Tim Sherwood Tottenham, Foto: Reuters
Že odkar je bil imenovan za trenerja Tottenhama, mediji Tima Sherwooda na klopi Londončanov menjajo z različnimi nogometnimi strokovnjaki.

Ko je vodstvo angleškega prvoligaša Tottenhama ugotovilo, da njihova barka pod poveljstvom Andréja Villas-Boasa ne pluje v pravo smer, se je odločilo za spremembo. Direktor Daniel Levy je na klop začasno posadil nekdanjega nogometaša Spursa Tima Sherwooda. Ta ga je v kratkem obdobju prepričal, da mu je v podpis ponudil dvoletno pogodbo, kljub temu pa se Sherwood nikoli ni znebil oznake začasnega trenerja.

Že od njegovega prihoda se namreč ugiba, kdo bo njegovo mesto zasedel po koncu sezone. Čeprav se vse bolj zdi, da Sherwood poletja ne bo preživel kot trener Tottenhama, saj so že zapravili možnosti za igranje v Ligi prvakov, pa ga tovrstne špekulacije zelo motijo. Še najbolj pa ga boli, ko se njegovi brezposelni kolegi sami ponujajo, da ga zamenjajo. 

"Na vsaki tiskovni konferenci se moram spopadati s poročili, da ta ali oni trener prihaja na moje mesto. Nekateri izmed njih se celo sami ponujajo, da me zamenjajo, in mislim, da to ni prav. To je nekaj, kar me res moti, saj bi sam v primeru, da me vprašajo o želji za tovrstno službo, odvrnil, da ta klub že ima trenerja. Vedno je bilo na meni, da stolček ogrejem za nekoga drugega. To tudi delam, a ta stol postaja zelo vroč," je dejal Sherwood in poudaril, da mu je v čast voditi klub, kot je Tottenham. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.