Šport > Nogomet
1 ogledov

Simič – namesto odstopa vojna

Ivan Simič Nogometni zvezi Slovenije ne bo pomahal v slovo. (Foto: Anže Petkovše Žurnal24 main
Predsednik Nogometne zveze Slovenije Ivan Simič po naših informacijah danes na novinarski konferenci ne bo zakopal bojne sekire s Sindikatom profesionalnih igralcev nogometa Slovenije.
Za Žurnal24 je Simič svoj ostanek na čelu NZS podkrepil tudi z izjavo: "Odstopil ne bom, to sem povedal že vsem. Nek novinar je pisal, da moram oditi. O Dragu Kosu ne bom nič govoril. Imava nek spor, o katerem ne bi rad razpravljal. Gre za pravno zadevo še iz časov, ko sem bil na Dursu. Mene morajo zamenjati, to je povsem enostavno. S tem, kdo me želi zamenjati, se ne ukvarjam."

Čeprav so nogometni prišepetovalci v Ljubljani v četrtek znali povedati, da je predsednik Nogometne zveze Slovenije (NZS) tik pred odstopom, pa po naših informacijah za to ni nikakršnih možnosti. Nasprotno, danes naj bi na novinarski konferenci z vsemi topovi napadel predsednika Sindikata profesionalnih igralcev nogometa Slovenije (Spins) Dejana Stefanovića.

Na različnih bregovih
Stefanović in Simič sta se znašla na nasprotnih bregovih medijsko odmevnega prerekanja med predsednikom NZS in igralci slovenske reprezentance, ki so prvega človeka Spinsa izbrali za svojega zastopnika v sporu. Katastrofalni odnosi med igralci in Simičem so nov zaplet doživeli prejšnji teden, ko je predsednik NZS sporočil, da zveza nogometašem ne bo izplačala po deset tisoč evrov neto nagrade za nastop na svetovnem prvenstvu. Dejal je, da se nogometaši niso držali dogovora, da bodo navijačem namenili finančno pomoč v znesku 50 tisoč evrov za odhod v Južnoafriško republiko ter da v razgovore ne bodo vključevali Spinsa in predsednika Stefanovića. 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.