Šport > Nogomet
1 ogledov

Sin lastnika navdušen nad Sarmo & Co.

Samir Handanovic Barbara Milavec
Udinese je v letošnjo Serie A tudi po zaslugi slovenskega reprezentančnega vratarja Samirja Handanovića krenil z dvema zmagama in remijem proti Milanu na San Siru. Sin lastnika zeber je z izkupičkom več kot zadovoljen.

Sin lastnika Udineseja Giampaola Pozza, Gino, je v sredo zvečer na San Siru videl še eno vrhunsko predstavo Samirja Handanovića, neuničljivega Antonia Di Natale in drugih nogometašev iz Vidma. Z aktualnimi italijanskimi prvaki so se razšli z neodločenim izidom 1:1, potem ko so po zadetku Di Natale celo dobili prvi polčas. "Zelo smo srečni, ker nismo pričakovali, da bomo na ta način začeli prvenstvo," je po tekmi povedal Gino in dodal: "Začeli smo res zelo dobro in moramo nadaljevati v tem slogu." Zadetek kapetana Udineseja je v 64. minuti izničil Stephan El Shaarawy. Kaj več pa nogometašem Milana tudi po zaslugi Handanovića ni uspelo.

"Ne morem se pritoževati nad napakami sodnikov, ker smo dobro odigrali prvih nekaj tekem. To pomeni, da nekatere manjše napake niso vplivale na naše tekme. To je dober znak," je Gino Giampaolo zadovoljen tudi s sodniškim kriterijem. Zebre nov izziv čaka že v nedeljo, ko se bodo pomerile s Cagliarijem.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.