Šport > Nogomet
34 ogledov

Sir Alex bi Čadikovskemu navil ušesa

Dragan Čadikovski in Mile Ačimović nkolimpija.si
Nogomet. Nedolžna Facebook šala na račun Olimpije je novemu napadalcu zmajev Draganu Čadikovskemu pokvarila prve dni v Ljubljani.

Odgovorni v klubu so se hitro odzvali, saj se je Čadikovski na njihovo pobudo opravičil. Še dobro, da trener Olimpije ni Sir Alex Ferguson ...

Kazni prek 10 tisoč evrov

Trener Manchestra Uniteda ima namreč v svoji ekipi celo vrsto rednih uporabnikov družabnih omrežij, predvsem Twitterja, kjer ima branilec Rio Ferdinand že prek milijon oboževalcev. "Ne razumem tega, če sem povsem iskren," je sredi letošnje sezone govoril Ferguson, ki je resno razmišljal, da bi ga prepovedal. "Ne vem, zakaj bi kdo hotel uporabljati takšne reči. Kje najdeš čas za to? Brez tega lahko počneš milijon stvari v življenju. Pojdi v knjižnico, preberi knjigo. Resno. To je zapravljanje časa." Facebooku je bil posvečen tudi uvod v torkovo novinarsko konferenco Olimpije pred povratno tekmo kvalifikacij s Širokim Brijegom, kar je svojevrstni precedens pri nas. "Sam nisem uporabnik Facebooka, toda vem, da je teh šal med nogometaši ogromno. Moram povedati, da je fanta to zelo zelo prizadelo. Še isti trenutek se je opravičil vsem navijačem in klubu, a kot kaže, mu stvar ni dala miru. Danes zjutraj (v torek, op. a.) se je odrekel številki štirinajst," je povedal športni direktor Olimpije Milenko Ačimović. Izguba štirinajstice na dresu bo tako, kot kaže, postala premierna kazen zaradi uporabe družabnih omrežij pri nas. Še dobro, da Čadikovski ne igra v Angliji: Nizozemec Ryan Babel je moral plačati 11 tisoč evrov, potem ko je na Twitterju objavil sliko sodnika Howarda Webba v dresu Manchestra Uniteda.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.