Šport > Nogomet
19 ogledov

Sir Alex in Moyes s skupnimi močmi po Cristiana

moyes ferguson EPA
Španski mediji še vedno niso prepričani, da bo Cristiano Ronaldo res ostal v Real Madridu. Tako naj bi novi in nekdanji trener Manchester Uniteda, David Moyes in Sir Alex Ferguson, pripravljala poletno ofenzivo za nekdanjega rdečega vraga, za katerega je United pripravljen plačati 75 milijonov evrov.

Manchester United je po poročanju madridskega športnega dnevnika AS pripravljen vložiti vse sile, da izkoristi "komunikacijski šum", ki se je v pogovorih o podaljšanju pogodbe pojavil med Cristianom Ronaldom in Real Madridom.

"Poleg denarja United ponuja tudi priznanje in ljubezen," pišejo španski kolegi, ki že mesece razpravljajo o tem, kaj je Ronaldo mislil s svojim monologom o "žalosti", ki jo je izrazil še pred novim letom.

Novi trener Uniteda David Moyes se je po poročanju Daily Mirrorja pripravljen z Ronaldom srečati na štiri oči, čeprav je glavni mik Portugalca za povratek na Old Trafford seveda njegov "nogometni oče" Sir Alex Ferguson.

Dobili bodo negativen odgovor

Po novem sicer le častni predsednik in ambasador Uniteda, toda njegova beseda ob odličnih odnosih, ki vladajo med učencem in učiteljem, šteje dvojno ali celo trojno. Prav Ferguson naj bi skušal nekdanjega varovanca prepričati, da je povratek njegova najboljša opcija.

Rdeči vragi Realu za Ronaldovo pogodbo, ki se izteče leta 2015, ponujajo 75 milijonov evrov. To je sicer več kot 15 milijonov manj od vsote, za katero je Ronaldo leta 2009 zapustil Manchester in odšel na Santiago Bernabéu. 

"Ampak odgovor, ki ga bodo dobili, je negativen, ker je Madrid pripravljen le na podaljšanje pogodbe s svojim zvezdnikom, ki ga želijo spremeniti v najbolje plačanega nogometaša na svetu," piše AS.

Poročila, da je klub Ronaldu ponudil astronomsko ponudbo, je Portugalec s počitnic zanikal kar prek socialnih omrežij, španski mediji pa so to razumeli kot nov dokaz naveličanosti. Ronaldo namreč razočarano spremlja, kako je bil predsednik Florentino Pérez pripravljen zapraviti rekordno vsoto za Neymarja, se srečal z očetom Isca, kako "flirta" z Garethom Balom, o novi pogodbi pa se z njim še vedno ni dogovoril.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.