Šport > Nogomet
18 ogledov

Sir Alex pripravlja novo pogodbo za Rooneyja

wayne rooney alex ferguson EPA
Ne le, da ne odhaja - angleškemu napadalcu Waynu Rooneyju bo Manchester United kmalu ponudil celo novo pogodbo, je moč prebrati v nedeljskih izdajah otoških časopisov. Pogodba Rooneyja, ki naj bi navijal za odhod k Barceloni, se sicer izteče leta 2015.

"Ni nobene težave s pogodbo. Ko se bomo morali spet pogajati, se bomo," je Sir Alex Ferguson dejal za The Mail on Sunday pred nedeljsko tekmo pokala FA proti Chelseaju. Po tekmi z Real Madridom so bili otoški mediji prepričani, da je Waynu Rooneyju, ki presenetljivo ni začel tekme osmine finala Lige prvakov, na Old Traffordu dokončno odklenkalo.

Ferguson je nato ob svojem prvem javnem nastopu po tekmi z Realom jasno povedal, da Rooney ostaja, šel pa je celo tako daleč, da je novinarjem dejal, da ga glede tega lahko držijo za besedo. To stališče je ponovil tudi v današnjih časnikih.

"Ne želimo si, da odidejo dobri igralci. On je (Paul) Gascoigne, Bobby Charlton. On je najboljši angleški nogometaš. Prihaja v zrela leta. Letos je imel veliko težav zaradi bolezni, poškodb in tega, da ni zbral niza tekem, ampak še vedno je zame dosegel 14 golov. Končal bo z 20 goli, o tem ni dvoma," je še dodal Ferguson.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.