Šport > Nogomet
38 ogledov

Šišić pomagal zabiti neverjeten avtogol

Šišić OFI Kreta Panionios avtogol Youtube
Slovenski reprezentant Mirnes Šišić je spet hit na YouTubu. Potem, ko je pred meseci že zaslovel s strelom preko vrat iz neposredne bližine, mu jo je zdaj pri OFI Kreti zagodel še njegov vratar. Slednji je po Šišićevem nerodnem izbijanju namreč komično izpustil visoko žogo, ki je končala v mreži. In ja - OFI je tekmo izgubil.

Tekma med domačim Panioniosom in OFI Kreto, kjer igra slovenski reprezentant Mirnes Šišić, je bila res nekaj posebnega. Ne samo, da so bili ob domači zmagi z 2:1 vsi trije zadetki avtogoli, eden izmed njih je bil še posebej komičen. Žal ga je zabil ravno varovanec Slaviše Stojanovića, velenjski dribler Mirnes Šišić.

Šišić je skušal rutinsko izbiti žogo izpred svojega gola, a se mu to ni najbolj posrečilo, saj jo je v visokem loku poslal nad svojega vratarja. Po nekaj sekundah opazovanja je slednji katastrofalno skušal uloviti okroglo usnje, ki je končalo v mreži.

Zadetek je na YouTubu objavljen pod imenom "Najbolj smešen gol vseh časov" ... Presodite sami.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.