Šport > Nogomet
72 ogledov

Škarabot nova pridobitev Olimpije

Matija Škarabot EPA
Levi bočni branilec je pred nadaljevanjem sezone okrepil vrste ljubljanske Olimpije.

Športni direktor ljubljanske Olimpije, Sašo Udović, je našel rešitev za težave na bočnem branilskem položaju. Vrzel bo zakrpal z izkušenim Matijo Škarabotom, ki je z zelenimi podpisal pogodbo do poletja leta 2015. Matija se je v Ljubljano preselil kot prost igralec, na slovenske zelenice pa se vrača po treh letih in pol igranja v tujini kjer je nosil dres belgijskega Genta in nazadnje hrvaške Rijeke.

"Zelo vesel sem, da sem tu in da bom oblekel zeleni dres. Prihajam v velik klub. V teh nekaj dneh sem na lastni koži občutil, da se vrhunsko trenira in da ima ta mlada ekipa velik potencial. Trenutno mesto na lestvici zagotovo ni realen odsev kakovosti moštva. Od vsega začetka pogovorov z Olimpijo so mi ljudje iz kluba izkazali veliko spoštovanje. Dal bom vse od sebe, moj cilj je, da ekipi pomagam do uspeha. Navijačem sporočam, da naj nas bodrijo ob igrišču, mi pa bomo na igrišču dali vse," je ob podpisu pogodbe dejal Škarabot, ki je pred nekaj dnevi dopolnil 26 let.

"Bil je naša klubska, lahko pa rečem tudi moja velika osebna želja," je o novincu dejal športni direktor Olimpije Sašo Udovič in dodal: "Že od vsega začetka je pokazal veliko željo, da bi prišel v Olimpijo. To je na koncu tudi odločilo. Je zelo izkušen igralec, vendar po letih še mlad. Mislim, da smo dobili točno to, kar smo potrebovali. Želim mu vse najboljše in najlepše v zeleno-belem dresu."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.