Šport > Nogomet
24 ogledov

Skomina bo miril Ibro & Co.

Damir Skomina je mednarodno sodniško kariero začel leta 2003. Žurnal24 main
Najboljši slovenski sodnik Damir Skomina bo v torek na Emirates Stadium delil pravico na povratni tekmi osmine finala Lige prvakov med Arsenalom in Milanom, ki je prvo tekmo dobil s 4:0. Skomina bo tokrat 14. sodil v Ligi prvakov.

Damir Skomina je dobil novo potrditev, da je trenutno eden najboljših evropskih sodnikov. Evropska nogometna zveza (Uefa) mu je namreč zaupala sojenje na povratni tekmi osmine finala Lige prvakov med Arsenalom in Milanom, ki je prvo tekmo dobil s 4:0. Najboljšemu slovenskemu sodniku, ki je minuli konec tedna odlično sodil na obračunu slovenske lige med Velenjem in Muro 05, bodo na Emirates Stadium pomagali še Primož Arhar, Marko Stančin (opravljala bosta vlogo stranskih sodnikov) in Mitja Žganec (četrti sodnik).

Za Skomino bo to že 14. obračun v Ligi prvakov, vsega skupaj pa je pod okriljem Uefe sodil na 70 obračunih. Za Skomino bo to že šesta tekma na Otoku. Čeprav ga čaka težka naloga, pa ne dvomimo, da bo Skomina znova upravičil zaupanje Uefe.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.