Šport > Nogomet
18 ogledov

"Škorpijohimović" analiziral svoj zadnji evrogol

Ibrahimović PSG Paris Saint-Germain Bastia Ligue 1 Youtube
Zlatan Ibrahimović si je z nasmeškom na obrazu s pomočjo klubskega iPada še enkrat ogledal in analiziral svoj spektakularni gol proti Bastii.

"Mislim, da je bil to izjemen gol. Ko ti uspejo takšni zadetki, ki jih ne vidiš velikokrat, si jih zapomniš za dolgo. Ko vidiš odzive drugih igralcev in komentatorja ... On se dere in to je izjemen občutek, ki pomeni, da ti je uspelo nekaj nepričakovanega," je ob ogledu zadetka s tekme proti Bastii, ki je v nekaj minutah obšel nogometni svet, za klubsko televizijo dejal Zlatan Ibrahimović.

Kot že ničkolikokrat v karieri je postavni švedski napadalec Paris Saint-Germaina skregan z vsemi fizičnimi in nogometnimi zakoni uspel zadeti z nemogočega položaja, navijači na pariškem Parku princev pa so si lahko le nejeverno pomeli oči, ko je po podaji Lucasa s strani in preusmeritvi Hervina Ongendaja specialist za borilne veščine s "škorpijonom" (udarcem s peto) premagal nemočnega vratarja.

Vedel je še preden je prišla

"Lucas je preigraval po boku in podal, takrat je nekdo žogo udaril s peto, ne vem, če je bil to igralec Parisa ... Hervin (Ongenda)? Ja, bil je Hevin, ki jo je udaril s peto, žoga je šla gor, jaz pa sem skušal najti svoj položaj," je ob ogledu posnetka na iPadu še povedal Ibrahimović.

"Še preden je prišla do mene sem vedel, kaj bom storil. Lahko vidite moje gibanje – grem proti branilcu, da ustvarim prostor za udarec s peto in šla je notri. To je nekaj perfektnega. Bil sem zelo srečen, verjetno je bil to eden moj najlepših golov ... Ampak zabil sem veliko takšnih, ki si jih lahko ogledam še enkrat in v njih uživam."

Parižane je s stolov na isti tekmi dvignila še ena mojstrovina, tokrat z noge urugvajskega napadalca Edinsona Cavanija. Težko je reči, da je bil eden lepši od drugega:

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.